Garancia

A GENESIS kerékpárok a legújabb technológia alapján, neves gyártók legjobb felszerelésével ellátva készülnek.

A GENESIS kereskedő garantálja a vásárlónak, hogy teljesen összeszerelt, menetkész kerékpárt kap és garanciát ad anyagsérülésre, anyagminőségre és szerelési hibákra. Alumínium vázas modelleknél 5 évig, karbon vázas modelleknél pedig 3 évig érvényes a garancia. (mindkét esetben csak akkor, ha a vásárló betartja a szerviz előírásokat, ahogyan lent látható). Teleszkópvilla, lengéscsillapító, SRAM vagy SHIMANO részekre és a többi márkás alkatrészre a gyártói garancia előírások érvényesek.

Az 5 illetve 3 éves garancia csak akkor érvényes, ha a vásárló a GENESIS kerékpárt egy hivatalos GENESIS kereskedőnél évente egyszer bizonyíthatóan ellenőrzésre elviszi és a kerékpárt átvizsgáltatja.

Ha a vásárló nem tesz eleget ennek az előírásnak, akkor a garancia az alumínium vázas modelleknél 5 évről 3 évre, a karbon vázas modelleknél 3 évről 2 évre csökken. Az ellenőrzés és szerviz költségét a kerékpár-tulajdonos viseli.

A garancia csak eredeti blokkal együtt érvényes.

Garancián kívül esnek: azok károk, amelyek kopásból, nem megfelelő karbantartásból, illetve túlzott megterhelésből erednek, olyan átépítésekre, amelyek nem eredeti gyári alkatrészekkel történtek, bukásból eredő károk, helytelen alkatrészek beépítése és átalakítások.

Top kerékpárok

Impact LTD

Impact LTD

349990,00 FtE-Pro MTB 3.9 SI

E-Pro MTB 3.9 SI

999990,00 FtAvenue

Avenue

169990,00 Ft